Copyrights and Privacy policy

© Sint Pannekoek Rotterdam (www.sintpannekoekrotterdam.nl). Alle rechten voorbehouden.

Alle informatie op de websites valt onder wetgeving voor copyrights. Dit is van toepassing op alle geschreven tekst, foto's, logo's en geluidsfragmenten. Gebruik van de informatie op deze website voor ieder ander doel dan privé gebruik is verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van Sint Pannekoek.

Uw Privacy

Sint Pannekoek Rotterdam (www.sintpannekoekrotterdam.nl) respecteert uw privacy en deelt uw informatie niet met derden. De informatie die we over u hebben is uitsluitend bedoeld om u beter van dienst te zijn. Heeft u vragen hierover, dan kunt u altijd bellen met 010 - 30 40 392 of e-mailen.

Wat voor informatie verzamelen we, en hoe gebruiken we het?

Om u beter van dienst te kunnen zijn hebben we uw naam en adresgegevens nodig evenals uw e-mailadres en telefoonnummer. Dit telefoonnummer gebruiken we om navraag te doen. De nummers blijven geheim. We kijken soms ook mee met bepaalde routes die mensen op de website volgen. Hierdoor hebben we inzicht of onze layout of ontwerp van de website en het gebruik ervan te vergemakkelijken is. We gebruiken uw informatie ook om belangrijke veranderingen door te geven. Dit kan ook betrekking hebben op informatie waarvan we vermoeden dat u het waardevol zult vinden.

Uw toestemming

Door gebruik te maken van de door ons beheerde websites, geeft u uitsluitend toestemming voor het gebruik van uw gegevens door Sint Pannekoek Rotterdam (www.sintpannekoekrotterdam.nl). Wanneer we besluiten om de privacy richtlijnen te veranderen, dan zullen we u daarvan op de hoogte stellen. De informatie die over u beschikbaar is, wordt nooit zonder uw toestemming verspreid naar derden of andere organisaties.

Geef ons uw mening

We stellen uw mening enorm op prijs en staan open voor uw vragen, opmerkingen of kritiek op onze privacy policy. Neem contact met ons op en geef uw mening.